Διάδοση Αποτελεσμάτων

Στις 6 Νοεμβρίου 2015, το έργο CBP  παρουσιάστηκε στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από το γυμνάσιο του Αριστοτέλειου Κολλεγίου. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη διαδικασία του εγκεφαλογραφήματος, τα αποτελέσματα του έργου και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου.

sholeio


Το έργο CBP παρουσιάστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη Βραδιά του Ερευνητή, στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες στο έργο διέδωσαν τα αποτελέσματά του στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης όλων των ηλικιών, μέσω μίας διασκεδαστικής και ταυτόχρονα εκπαιδευτικής έκθεσης.

vradia_erevniti1


Στις 18 Ιουνίου 2015, το έργο CBP παρουσιάστηκε στα πλαίσια του εορτασμού της 15ης επετείου του ΕΚΕΤΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα σημαντικά αποτελέσματα της διεπιστημονικής δραστηριότητας του έργου.


Το έργο CBP παρουσιάστηκε στις 15 Μαΐου 2015, στην ημερίδα “Ανοιχτή Ημέρα (Open Day) για επιχειρήσεις και φορείς” που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες πληροφορήθηκαν για το έργο και είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορες ασκήσεις οπτικής προσοχής.


Το έργο CBP παρουσιάστηκε στις 15 Οκτωβρίου 2014, στο κοινό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε το ΕΚΕΤΑ, στη μνήμη της Μαρίας Πέτρου. Ο Δρ. Ι. Κομπατσιάρης πραγματοποίησε μία ομιλία σχετικά με την 3Δ Τομογραφίας Διανυσματικού Πεδίου και συζήτησε με τους συμμετέχοντες για τη χρήση της στην επεξεργασία γνωστικού σήματος.


Το έργο CBP συμμετείχε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στη βραδιά του Ερευνητή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι ερευνητές του έργου διέδωσαν τα αποτελέσματά του στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης.


Ο υπερσύγχρονος εγκεφαλογράφος και οι δράσεις του έργου CBP παρουσιάστηκαν στην έκθεση τεχνολογιών του ΕΚΕΤΑ στις 11 Μαρτίου 2014 που διοργανώθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης της ελληνικής προεδρίας για το πρόγραμμα HORIZON 2020.


Το έργο CBP παρουσιάστηκε στις 2 Ιουλίου 2013, στην ημερίδα “Νέες Τεχνολογίες για Ενεργό Γήρανση” που διοργανώθηκε από το ερευνητικό έργο MOBISERV του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών.

Comments are closed.